Galám 68 éves társkereső profilképe
Galám 1. további képe
Galám 2. további képe
Galám 3. további képe
Galám 4. további képe
Galám 5. további képe
Galám 6. további képe

Galám 68 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Galám bemutatkozása, 68 éves társkereső férfi, Szeged

Tisztelem a Nőt. Semmilyen káros szenvedélyem nincs, empatikus és toleráns vagyok. Két felnőtt gyermekem van, elvált vagyok 20 éve... Végzettségem: marketing, pályám: korrektor, újságíró, üzletkötő, külkereskedő, igazgató, fél lábbal a nyugdíjban. Pesti vagyok, jelenleg Szegeden dolgozom 2 évet.

175 cm
68 éves
Szeged

Ideális társ:

Szeressen, szeressen, szeressen... legyen kedves, jólelkű, barátságos, intelligens, ápolt, csinos, és az sem baj, ha nem csúnya. Esetleg lehet Isten-hívő... Legyen az Örök Nő, az Örök Anna... Ugye, nem sok? Ha nem ilyen, azt is tiszteletben tartom és megbecsülöm... Kapcsolati elvem: ,,Similis simili gaudet" -- ahogy a művelt római tartotta...

Ideális első randi:

Meghitt hangulatú cukrászda (V.ker. Aulich, Szabadság kávéház)..., de lehet séta a Margitszigeten, a várban vagy a Normafánál vagy az óvárosban vagy a Duna-parton...

Kedvenc zenék:

Bach, Vivaldi, Santana, Queen, Rolling, Emerson Lake and Palmer, Credence..

Kedvenc filmek:

Az utolsó szamuráj, Ben Hur, Egri csillagok, Távol Afrikától, Love stori...

Kedvenc könyvek:

Írókat: Balzac, Jókai, Maupassant, Hemingway, Móricz, Mikszáth, Tolsztoj...

Kedvenc TV műsorok:

Híradó, művészfilmek, történelmi filmek, természetfilmek...

Kedvenc sportok:

Séta, kirándulás, városlátogatás, természetjárás, Himalája-csúcstámadás nem

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” - kérdezed. Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?
Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
Szingli vagy, és nem is változtatnál ezen? Nem keresel tartós kapcsolatot, de vannak szükségleteid? Ezeknek a kielégítésére találták ki az alkalmi társkeresőket, amikből akár tartós kapcsolat is kialakulhat, akárcsak egy laza partnerkapcsolat is. A lehetőségek tárháza végtelen.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?