Honfoglaló Atlax 34 éves társkereső profilképe
Honfoglaló Atlax 1. további képe
Honfoglaló Atlax 2. további képe
Honfoglaló Atlax 3. további képe
Honfoglaló Atlax 4. további képe
Honfoglaló Atlax 5. további képe
Honfoglaló Atlax 6. további képe

Honfoglaló Atlax 34 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Honfoglaló Atlax bemutatkozása, 34 éves társkereső férfi, Szeged

A kutyáim az első. Nyitott vagyok sok mindenre, amire nem, és elítélem, szemrebbenés nélkül nyomatékosítva elutasítom, kivéve, ha segítség nyújtásáról lenne szó. Együttérző, néha romantikus. Szeretek örömet, vidámságot, boldogságot okozni másoknak. Önfejű, őszinte, egyenes, kitartó vagyok

184 cm
34 éves
Szeged

Ideális társ:

Nyitott, tisztelet tudó, őszinte, gondoskodó, önálló

Kedvenc zenék:

hard core rawstyle, hardtechno, punk, hip-hop, D. N. B.

Kedvenc filmek:

Marvel mind stb...

Kedvenc könyvek:

Nincs

Kedvenc TV műsorok:

Nincs

Kedvenc sportok:

Jó társasággal mindögy

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: világos barna
  • Szemüveg: nem
  • Tetoválás: van több is
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: rendszeresen
  • Alkohol: elég gyakran
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?