Kati0908 52 éves társkereső profilképe
Kati0908 1. további képe
Kati0908 2. további képe
Kati0908 3. további képe
Kati0908 4. további képe
Kati0908 5. további képe
Kati0908 6. további képe

Kati0908 52 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Kati0908 bemutatkozása, 52 éves társkereső nő, Szeged

Vidám, látszólag kicsit bohém, valójában nagyon komoly ember vagyok. Őszinte vagyok és nem taktikázok. Nem vagyok plázacica, utálom a műkörmöt, műszempillát stb. Nem szponzort keresek, hanem TÁRSAT, de nem mindenáron. Várom, hogy valakinek megint én legyek a legkedvesebb ezen a világon.

170 cm
52 éves
Szeged

Ideális társ:

Társat keresek magamnak, nem kell ezt se túlaggódni, se túlkomplikálni. Olyan kedves, művelt, őszinte, humoros FÉRFI-t keresek, akivel jókat beszélgetni és nagyokat nevetni is lehet. Aki igényli azt a rengeteg érzelmet, ami bennem van, és hasonló mennyiségben viszonozni is tudja. Megkérem a rendszeresen iszogató embereket, hogy lehetőség szerint messzire kerüljenek el.

Ideális első randi:

Séta, kávézás.

Kedvenc zenék:

Verdi, Mendelssohn, Bach, country zene

Kedvenc filmek:

Suite Francaise, Menedék (Safe Haven)

Kedvenc TV műsorok:

nincs

Kedvenc sportok:

biciklizés - májusban tanultam meg biciklizni, és nagyon büszke vagyok rá!

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?