lanselot 79 éves társkereső profilképe
lanselot 1. további képe
lanselot 2. további képe
lanselot 3. további képe
lanselot 4. további képe
lanselot 5. további képe
lanselot 6. további képe

lanselot 79 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

lanselot bemutatkozása, 79 éves társkereső férfi, Szeged

Lehetek az kivel sorsod mindig össze fut .Lehetek az ki nélküled is mindig ugyanoda jut .Lehetek a mindened,a végzeted az életed. De semmi leszek,ha ezt te észre nem veszed!! Hallgasd meg mit üzen az élet . Élni hív újra meg újra téged.Ne keresd már ,hogy hol tévedtél.Ne sírj azon mit meg nem tettél

175 cm
79 éves
Szeged

Ideális társ:

Teltkarcsú 170.cm magas Szőke ,fekete de Őszes is lehetőleg nem festett.Szerény nem házsártos okos de nem okoskodó kellemes arcvonású Kék vagy zöld de világos szemű.Hűséges .szeretetet adni és kapni tudó.Magára környezetére pedáns.víg kedélyű.Tudja ,hogy hol a só! Jó ha tud úszni és sakkozni.Lehetőleg egyedül élő. 52-62.éves.Egymást tudjuk elfogadni.Legyen jó magát tudni adó szerető!

Ideális első randi:

Első randi,nekem legyen 20.perc vagy alkalom szerint több vagy kevesebb. Cukrászda , esetleg séta az esőben. csendes kisvendéglőben ebéd.Ezek függvénye első látásra hogy bejövünk-e egymásnak!!

Kedvenc zenék:

60as 70 es évek könnyűzene.:Andrea Bocelli: Luciano Pavarotti .cigánymuzik

Kedvenc filmek:

Casablanca, Elfújta a szél,Kis herceg, Arábiai Lawrensz

Kedvenc könyvek:

Szépirodalom Történelmiregények

Kedvenc TV műsorok:

Sperktrum, Vígjáték film.Született feleségek

Kedvenc sportok:

Vízilabda, Kézilabda?sakk. Tenisz.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?