lanselot 80 éves társkereső profilképe
lanselot 1. további képe
lanselot 2. további képe
lanselot 3. további képe
lanselot 4. további képe
lanselot 5. további képe
lanselot 6. további képe

lanselot 80 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

lanselot bemutatkozása, 80 éves társkereső férfi, Szeged

Lehetek az kivel sorsod mindig össze fut .Lehetek az ki nélküled is mindig ugyanoda jut .Lehetek a mindened,a végzeted az életed. De semmi leszek,ha ezt te észre nem veszed!! Hallgasd meg mit üzen az élet . Élni hív újra meg újra téged.Ne keresd már ,hogy hol tévedtél.Ne sírj azon mit meg nem tettél

175 cm
80 éves
Szeged

Ideális társ:

Teltkarcsú 170.cm magas Szőke ,fekete de Őszes is lehetőleg nem festett.Szerény nem házsártos okos de nem okoskodó kellemes arcvonású Kék vagy zöld de világos szemű.Hűséges .szeretetet adni és kapni tudó.Magára környezetére pedáns.víg kedélyű.Tudja ,hogy hol a só! Jó ha tud úszni és sakkozni.Lehetőleg egyedül élő. 52-62.éves.Egymást tudjuk elfogadni.Legyen jó magát tudni adó szerető!

Ideális első randi:

Első randi,nekem legyen 20.perc vagy alkalom szerint több vagy kevesebb. Cukrászda , esetleg séta az esőben. csendes kisvendéglőben ebéd.Ezek függvénye első látásra hogy bejövünk-e egymásnak!!

Kedvenc zenék:

60as 70 es évek könnyűzene.:Andrea Bocelli: Luciano Pavarotti .cigánymuzik

Kedvenc filmek:

Casablanca, Elfújta a szél,Kis herceg, Arábiai Lawrensz

Kedvenc könyvek:

Szépirodalom Történelmiregények

Kedvenc TV műsorok:

Sperktrum, Vígjáték film.Született feleségek

Kedvenc sportok:

Vízilabda, Kézilabda?sakk. Tenisz.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?