lanselot 78 éves társkereső profilképe
lanselot 1. további képe
lanselot 2. további képe
lanselot 3. további képe
lanselot 4. további képe
lanselot 5. további képe
lanselot 6. további képe

lanselot 78 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

lanselot bemutatkozása, 78 éves társkereső férfi, Szeged

Lehetek az kivel sorsod mindig össze fut .Lehetek az ki nélküled is mindig ugyanoda jut .Lehetek a mindened,a végzeted az életed. De semmi leszek,ha ezt te észre nem veszed!! Hallgasd meg mit üzen az élet . Élni hív újra meg újra téged.Ne keresd már ,hogy hol tévedtél.Ne sírj azon mit meg nem tettél

175 cm
78 éves
Szeged

Ideális társ:

Teltkarcsú 170.cm magas Szőke ,fekete de Őszes is lehetőleg nem festett.Szerény nem házsártos okos de nem okoskodó kellemes arcvonású Kék vagy zöld de világos szemű.Hűséges .szeretetet adni és kapni tudó.Magára környezetére pedáns.víg kedélyű.Tudja ,hogy hol a só! Jó ha tud úszni és sakkozni.Lehetőleg egyedül élő. 52-62.éves.Egymást tudjuk elfogadni.Legyen jó magát tudni adó szerető!

Ideális első randi:

Első randi,nekem legyen 20.perc vagy alkalom szerint több vagy kevesebb. Cukrászda , esetleg séta az esőben. csendes kisvendéglőben ebéd.Ezek függvénye első látásra hogy bejövünk-e egymásnak!!

Kedvenc zenék:

60as 70 es évek könnyűzene.:Andrea Bocelli: Luciano Pavarotti .cigánymuzik

Kedvenc filmek:

Casablanca, Elfújta a szél,Kis herceg, Arábiai Lawrensz

Kedvenc könyvek:

Szépirodalom Történelmiregények

Kedvenc TV műsorok:

Sperktrum, Vígjáték film.Született feleségek

Kedvenc sportok:

Vízilabda, Kézilabda?sakk. Tenisz.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” - kérdezed. Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?
Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?