MICIMACKO 59 éves társkereső profilképe
MICIMACKO 1. további képe
MICIMACKO 2. további képe
MICIMACKO 3. további képe
MICIMACKO 4. további képe
MICIMACKO 5. további képe
MICIMACKO 6. további képe

MICIMACKO 59 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

MICIMACKO bemutatkozása, 59 éves társkereső férfi, Szeged

Ferencnekhivnak Rehabitált 45%- ban Az ERFO-náldolgozom 4- órában mint Seprökészitö . 25-éves házaságom menttönkre egyik percröl a másikra A SOKMUNKA tönkretette a gerincemet 3 x-mütötekvele közben átmenetileg2x- bénultam ill Magasvérnyomás cukorbetegség és agyinfartu

180 cm
59 éves
Szeged

Ideális társ:

Ojanhölgyet keresek aki a FÖLDÖNJÁR és Egyszeüen élimindennapjait De magára és környezetéreado Énnemaztnézem hogymijevan Én egykis boldogságra és szeretetre vágyom a hátralévő kisidömben 51- évesvagyok de a betegségem miat szeretnék boldogleni 25- éves házaságom menttönkre hogy beteglettem .Mivel a jövedelmem nemengedimeg hogynemesként éljek .Mivel nemakarok senkineksem CSALODÁST okozni , AKIKELFOGADNAK .

Ideális első randi:

SOHASEMTUDTAM UDVAROLNI Másszerint PALIRAVEHETÖvagyok és GYEREKES nics ÖNNÁLODÖNTÉSEM NEKEMIJENAZ ELSÖRANDI SÓSEMTUDTAM UDVAROLMI Egyszerü embervagyok

Kedvenc zenék:

Népzene , ABBA , Neoton, Könyüzenék ,

Kedvenc filmek:

Akcio , Vigjáték , Sorozatfilmek , Kalandfilmek

Kedvenc könyvek:

Müszaki könyvek,

Kedvenc TV műsorok:

Rajzfilm csatorna ,Horgász csatorna , Akciocsatorna ,

Kedvenc sportok:

Horgászat , Motorozás ,Autozás ,

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?