SzeplősNiki 31 éves társkereső profilképe
SzeplősNiki 1. további képe
SzeplősNiki 2. további képe
SzeplősNiki 3. további képe
SzeplősNiki 4. további képe
SzeplősNiki 5. további képe
SzeplősNiki 6. további képe

SzeplősNiki 31 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: -
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

SzeplősNiki bemutatkozása, 31 éves társkereső nő, Szeged

Nincs kedvem hosszú és felesleges sorokat írni, ha akarsz úgyis jelzed, hogy megismernél. De itt egy remek kis szöveg, ami tipikusan rám van kitalálva: "Az igazi az, akitől úgy érzed,szexi vagy, boldog vagy és tiéd az egész világ! Ja, nem... bocsi az a BOR! "

165 cm
31 éves
Szeged

Ideális társ:

Hmm.. ideális férfi...Hogyan írjak róla, ha még nem is ismerem :D Ha ismerném nem lennék itt, de szerintem nincs ideális férfi se nő.. egyszer ez fog meg valakiben egyszer meg más valami...Na jó legyen magas, aranyos, szeressen.. okééé.. akkor ez is megvolt :) Legyél csak normális a mai viszonylatokhoz képest :)

Kedvenc zenék:

Csak operett ne legyen...

Kedvenc filmek:

Nincs kedvencem,.. mindenfélét megnézek, kivétel a vámpíros..jájj azt neee

Kedvenc könyvek:

Verses kötetek.. széles skálán mozog ebben az érdeklődésem, Pl. Ady..

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek tévét.. túl sok a reklám benne.. ami felidegesít...

Kedvenc sportok:

bicajozás, futás, barlangászás,

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?