Tóth Ildikó 52 éves társkereső profilképe
Tóth Ildikó 1. további képe
Tóth Ildikó 2. további képe
Tóth Ildikó 3. további képe
Tóth Ildikó 4. további képe
Tóth Ildikó 5. további képe
Tóth Ildikó 6. további képe

Tóth Ildikó 52 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Tóth Ildikó bemutatkozása, 52 éves társkereső nő, Szeged

Üdvözöllek te aki olvasod komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Társam keresem a minden napokhoz! Illem jellem tisztet és tartalmas kommunikáció minden kapcsolat alapja! Írj ha szimpatikus vagyok! Kölcsönös a szimpátia de ez kevés ha csak nézzük egymást

168 cm
52 éves
Szeged

Ideális társ:

Tisztelje a női nemet legyen humora szeresse és értse is! Ne karót nyelt otthon ülés típus sokkal inkább élni szeressen! Alap érték rendekkel rendelkezzen! (Illem jellem tisztelet őszinteség elfogadás bizalom komprommiszum készség bizalom stb.. )Higiénia mindennek felett!!! Dohányzás nem túlzottan alkohol szinte soha vagy csak tényleg alkalommal! Kölcsönös szimpátia esetén örülnék ha írnál bátran!

Ideális első randi:

Minden kötelezettség nélkül beszélgetés elsőre! A továbbiakat úgy is meghatározza az első találkozás!

Kedvenc zenék:

80-90.. es.. Igazából sok fajta zenét szeretek!

Kedvenc filmek:

Halálsoron Bumeráng Szív bajnokai

Kedvenc sportok:

Csupán szeretem darts billiárd bowling tollas úszás bicajozás kézilabda!

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: alapfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
A férfiak valóban annak a megtestesítői, hogy nem a szavak emberei, hiszen alapvetően is vagy feleannyi szót mondanak ki a szájukon, mint a nők, nemhogy még az érzelmeikről kelljen értekezniük. Éppen ezért egyetlen hölgynek sincs könnyű dolga, ha azt szeretné kideríteni, hogy érez iránta a randipartnere.
Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?