Tóth Ildikó 51 éves társkereső profilképe
Tóth Ildikó 1. további képe
Tóth Ildikó 2. további képe
Tóth Ildikó 3. további képe
Tóth Ildikó 4. további képe
Tóth Ildikó 5. további képe
Tóth Ildikó 6. további képe

Tóth Ildikó 51 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Tóth Ildikó bemutatkozása, 51 éves társkereső nő, Szeged

Üdvözöllek te aki olvasod komoly kapcsolat céljából regisztráltam társam keresem a minden napokhoz! Illem jellem tisztelet őszinteség és tartalmas kommunikáció nélkül egyik kapcsolat sem működik! Írj ha szimpatikusak találsz ne csak nézzük egymást.!

168 cm
51 éves
Szeged

Ideális társ:

Tisztelje a női nemet legyen humora szeresse és értse is! Ne karót nyelt otthon ülés típus sokkal inkább élni szeressen! Alap érték rendekkel rendelkezzen! (Illem jellem tisztelet őszinteség elfogadás bizalom komprommiszum készség bizalom stb.. )Higiénia mindennek felett!!! Dohányzás nem túlzottan alkohol szinte soha vagy csak tényleg alkalommal! Kölcsönös szimpátia esetén örülnék ha írnál bátran!

Ideális első randi:

Minden kötelezettség nélkül beszélgetés elsőre! A továbbiakat úgy is meghatározza az első találkozás!

Kedvenc zenék:

80-90.. es.. Igazából sok fajta zenét szeretek!

Kedvenc filmek:

Halálsoron Bumeráng Szív bajnokai

Kedvenc sportok:

Csupán szeretem darts billiárd bowling tollas úszás bicajozás kézilabda!

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: alapfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?