Barna69 53 éves társkereső profilképe
Barna69 1. további képe
Barna69 2. további képe
Barna69 3. további képe
Barna69 4. további képe
Barna69 5. további képe
Barna69 6. további képe

Barna69 53 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Barna69 bemutatkozása, 53 éves társkereső férfi, Székesfehérvár

Szia Kedves Érdeklődő! Életkoromat tekintve 45 éves vagyok,Székesfehérváron élek.Szeretnék tartós kapcsolatot létesíteni.Szeretetek szeretni kis apróságokkal meglepni páromat.Család centrikusnak tartom magamat .Kirándulni színházba járást utazást főzést utazgatást is szeretek.Vidám természetű vagyok

173 cm
53 éves
Székesfehérvár

Ideális társ:

Keresem azt a hölgyet aki tud szeretetet adni,hűséges,oda adó,család centrikus.Legyen vidám és jó kedvű,ápolt csinos. Jó ha szeret kirándulni .Nem zárkózom el az elől se ha van kisgyerek. Jó lenne ha nem dohányozna.Szeresse az életet.Legyen kicsit konyha tündér illetve szerese maga körül a rendet.Külsőleg legyen kb 165-175 magas,normál testalkatú,a tetoválás nem zavar.

Ideális első randi:

Egy kellemes helyre vinném a hölgyet vagy éppen ha az idő megengedné egy sétára csábítanám el. Természetese beszélgetéssel ismerkedéssel csapnánk az időt, majd felajánlom ,hogy haza kis érem illendően, majd ha szimpatizáltunk egymásnak megkérdezném tőle ,találkozna-e szívesen legközelebb is.A végén illendően elköszönnék.

Kedvenc zenék:

80 -90 évek magyar pop és külföldi zenék Magyar illetve világ zene folk

Kedvenc filmek:

régi magyar Latabár filmek

Kedvenc könyvek:

történelem jellegű

Kedvenc TV műsorok:

híradó,

Kedvenc sportok:

kosárlabda,kézilabda,foci

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?