IfjHvP 21 éves társkereső profilképe
IfjHvP 1. további képe
IfjHvP 2. további képe
IfjHvP 3. további képe
IfjHvP 4. további képe
IfjHvP 5. további képe

IfjHvP 21 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

IfjHvP bemutatkozása, 21 éves társkereső férfi, Szentes

Középiskolás srác vagyok. Szeretnék olyan lányt találni akit szeretek és viszont szeret. Aki komolyan gondolja és hosszabb távon. Ha nem nagy kérdés akkor téged kereslek és te pedig engem.

182 cm
21 éves
Szentes

Ideális társ:

Egy olyan lányt/nőt keresek aki megértő. Van egy kis humorérzéke, de nem "fő" tulajdonság. Fogadjon el olyannak amilyen vagyok. Ne legyen furcsa fóbiái (érintés, emberektől való félelem..). Kedves és okos. Ne legyen féltékeny és hazug. Legyen teljesen és adja magát. Ez a legfontosabb. Nyitott és merjen kommunikálni. És ami a legfontosabb szerintem mondja ki azt amit néha-néha gondol.

Ideális első randi:

Nem tudom milyen lenne. Az tőle is függ. Ha szeret a szabadba lenni akkor egy park, de ha szeret sütit vagy fagyit enni akkor cukrászda. Helyzettől és embertől függ. Szeretném őt meglepni és levenni a lábáról. Ne legyen túl feszült és erőltetett az alkalom. Laza, boldog és mégis meghitt.

Kedvenc zenék:

Shawn Mendes összes száma (Stitches...)

Kedvenc filmek:

Fantasy, Romantikus...(Szépség és a Szörnyeteg...)

Kedvenc könyvek:

Rick Riordan könyvek (Neptunus fia...)

Kedvenc TV műsorok:

Inkább sorozat (TW, TVD, Supernatural, Faking It...)

Kedvenc sportok:

Ju-Jitsu (küzdősport), Kosárlabda, Tánc, Torna, Ugrókötél...

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?