IfjHvP 22 éves társkereső profilképe
IfjHvP 1. további képe
IfjHvP 2. további képe
IfjHvP 3. további képe
IfjHvP 4. további képe
IfjHvP 5. további képe

IfjHvP 22 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

IfjHvP bemutatkozása, 22 éves társkereső férfi, Szentes

Középiskolás srác vagyok. Szeretnék olyan lányt találni akit szeretek és viszont szeret. Aki komolyan gondolja és hosszabb távon. Ha nem nagy kérdés akkor téged kereslek és te pedig engem.

182 cm
22 éves
Szentes

Ideális társ:

Egy olyan lányt/nőt keresek aki megértő. Van egy kis humorérzéke, de nem "fő" tulajdonság. Fogadjon el olyannak amilyen vagyok. Ne legyen furcsa fóbiái (érintés, emberektől való félelem..). Kedves és okos. Ne legyen féltékeny és hazug. Legyen teljesen és adja magát. Ez a legfontosabb. Nyitott és merjen kommunikálni. És ami a legfontosabb szerintem mondja ki azt amit néha-néha gondol.

Ideális első randi:

Nem tudom milyen lenne. Az tőle is függ. Ha szeret a szabadba lenni akkor egy park, de ha szeret sütit vagy fagyit enni akkor cukrászda. Helyzettől és embertől függ. Szeretném őt meglepni és levenni a lábáról. Ne legyen túl feszült és erőltetett az alkalom. Laza, boldog és mégis meghitt.

Kedvenc zenék:

Shawn Mendes összes száma (Stitches...)

Kedvenc filmek:

Fantasy, Romantikus...(Szépség és a Szörnyeteg...)

Kedvenc könyvek:

Rick Riordan könyvek (Neptunus fia...)

Kedvenc TV műsorok:

Inkább sorozat (TW, TVD, Supernatural, Faking It...)

Kedvenc sportok:

Ju-Jitsu (küzdősport), Kosárlabda, Tánc, Torna, Ugrókötél...

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
A férfiak valóban annak a megtestesítői, hogy nem a szavak emberei, hiszen alapvetően is vagy feleannyi szót mondanak ki a szájukon, mint a nők, nemhogy még az érzelmeikről kelljen értekezniük. Éppen ezért egyetlen hölgynek sincs könnyű dolga, ha azt szeretné kideríteni, hogy érez iránta a randipartnere.
Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?