Zsolt76 45 éves társkereső profilképe
Zsolt76 1. további képe
Zsolt76 2. további képe
Zsolt76 3. további képe
Zsolt76 4. további képe
Zsolt76 5. további képe
Zsolt76 6. további képe

Zsolt76 45 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Zsolt76 bemutatkozása, 45 éves társkereső férfi, Szentes

Nem tudhatom, kit mi érdekel rólam. A legegyszerűbb, ha kérdezel, én pedig válaszolok. ;) Pár támpont: Őszinte, jó humorú, intelligens, természetkedvelő, zeneszerető, régebben többféle küzdősportot és középkori hagyományőrzést is művelő, informatikus végzettségű fiatalember vagyok.

176 cm
45 éves
Szentes

Ideális társ:

Határozott, céltudatos, kedves, megértő, őszinte. Az sem baj, ha tud főzni. ;-) A hagyományos értékek híve: a nő legyen nő, a férfi meg férfi. Ebből következően hagyja a férfit "játszani" (sosem növünk fel ;-) ), alkalmanként a barátaival egy pasis estét csapni. Persze ez vice-versa: én is hagyom hogy nő legyen, és igénye szerint összejöjjön a barátnőivel.

Ideális első randi:

Nem kell nagy flanc, max. egy ital valahol. A lényeg szerintem az, hogy kipuhatoljuk, személyesen is szimpatikus-e a másik, hogy megtudjuk, mi érdekli, van-e egy, vagy több közös érdeklődési kör, amikre adott esetben lehet tovább építkezni.

Kedvenc zenék:

Jelenleg New Retro Wave, de amúgy zenei mindenevő vagyok.

Kedvenc filmek:

Dark City, Matrix, Fight Club, Event Horizon, The Truman Show, Ace Ventura

Kedvenc könyvek:

Dune, Neuromancer, Lovecraft összes, E. A. Poe összes

Kedvenc TV műsorok:

Mi az a TV? :)

Kedvenc sportok:

kerékpározás, úszás, kutyasétáltatás :)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” - kérdezed. Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?
Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?