Zsolt76 45 éves társkereső profilképe
Zsolt76 1. további képe
Zsolt76 2. további képe
Zsolt76 3. további képe
Zsolt76 4. további képe
Zsolt76 5. további képe
Zsolt76 6. további képe

Zsolt76 45 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Zsolt76 bemutatkozása, 45 éves társkereső férfi, Szentes

Nem tudhatom, kit mi érdekel rólam. A legegyszerűbb, ha kérdezel, én pedig válaszolok. ;) Pár támpont: Őszinte, jó humorú, intelligens, természetkedvelő, zeneszerető, régebben többféle küzdősportot és középkori hagyományőrzést is művelő, informatikus végzettségű fiatalember vagyok.

176 cm
45 éves
Szentes

Ideális társ:

Határozott, céltudatos, kedves, megértő, őszinte. Az sem baj, ha tud főzni. ;-) A hagyományos értékek híve: a nő legyen nő, a férfi meg férfi. Ebből következően hagyja a férfit "játszani" (sosem növünk fel ;-) ), alkalmanként a barátaival egy pasis estét csapni. Persze ez vice-versa: én is hagyom hogy nő legyen, és igénye szerint összejöjjön a barátnőivel.

Ideális első randi:

Nem kell nagy flanc, max. egy ital valahol. A lényeg szerintem az, hogy kipuhatoljuk, személyesen is szimpatikus-e a másik, hogy megtudjuk, mi érdekli, van-e egy, vagy több közös érdeklődési kör, amikre adott esetben lehet tovább építkezni.

Kedvenc zenék:

Jelenleg New Retro Wave, de amúgy zenei mindenevő vagyok.

Kedvenc filmek:

Dark City, Matrix, Fight Club, Event Horizon, The Truman Show, Ace Ventura

Kedvenc könyvek:

Dune, Neuromancer, Lovecraft összes, E. A. Poe összes

Kedvenc TV műsorok:

Mi az a TV? :)

Kedvenc sportok:

kerékpározás, úszás, kutyasétáltatás :)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?