peti961504 28 éves társkereső profilképe
peti961504 1. további képe
peti961504 2. további képe
peti961504 3. további képe
peti961504 4. további képe
peti961504 5. további képe

peti961504 28 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

peti961504 bemutatkozása, 28 éves társkereső férfi, Szigetszentmiklós

Az életben sokan várják hogy a szájukba repüljön a sült galamb, de még ki nyitni sem hajlandók. Egy lányt keresek akivel ha együtt lennék akkor a világ egy jobb hely lenne. Talán Én vagyok a te sült galambod, és te az enyém. Tégy egy próbát.

178 cm
28 éves
Szigetszentmiklós

Ideális társ:

Aki bennem találja meg azt ami erőt ad reggelente felkelni, és ami este megnyugvással tölt el. Aki mellet végre nem kell a mindennapok forgatagában a világban keresnem az örömet melyet nem lelek meg. Aki megért ha egyszerű vagyok és nem zavarja a meghidtség sem. Boldogságot okozni és kapni a legjobb dolog a világon. Segíts ebben!

Ideális első randi:

Csak egy kötetlen mozi. Aztán egy séta. Tudom egyszerű átlagos de nekem ennyi kell. Szebb ötletem ezer is akadna de én így szeretem csinálni. Ha viszont vágysz valamire ne féldd megmondani.

Kedvenc zenék:

Lost frequencies, Red hot chilly peppers, Tankcsapda, Lana del rey,

Kedvenc filmek:

Kutyaszorítóban, Ace ventura, Mongol, Indul a bakterház

Kedvenc könyvek:

A fejedelem, A hullám, Gyűrűk ura, Terminátor,

Kedvenc TV műsorok:

Lost-eltűntek, Sons of Anarchy, Mónika show, Doctor House,

Kedvenc sportok:

Röplabda, gördeszka, foci, túrázás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg főiskolás, egyetemista
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?