peti961504 26 éves társkereső profilképe
peti961504 1. további képe
peti961504 2. további képe
peti961504 3. további képe
peti961504 4. további képe
peti961504 5. további képe

peti961504 26 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

peti961504 bemutatkozása, 26 éves társkereső férfi, Szigetszentmiklós

Az életben sokan várják hogy a szájukba repüljön a sült galamb, de még ki nyitni sem hajlandók. Egy lányt keresek akivel ha együtt lennék akkor a világ egy jobb hely lenne. Talán Én vagyok a te sült galambod, és te az enyém. Tégy egy próbát.

178 cm
26 éves
Szigetszentmiklós

Ideális társ:

Aki bennem találja meg azt ami erőt ad reggelente felkelni, és ami este megnyugvással tölt el. Aki mellet végre nem kell a mindennapok forgatagában a világban keresnem az örömet melyet nem lelek meg. Aki megért ha egyszerű vagyok és nem zavarja a meghidtség sem. Boldogságot okozni és kapni a legjobb dolog a világon. Segíts ebben!

Ideális első randi:

Csak egy kötetlen mozi. Aztán egy séta. Tudom egyszerű átlagos de nekem ennyi kell. Szebb ötletem ezer is akadna de én így szeretem csinálni. Ha viszont vágysz valamire ne féldd megmondani.

Kedvenc zenék:

Lost frequencies, Red hot chilly peppers, Tankcsapda, Lana del rey,

Kedvenc filmek:

Kutyaszorítóban, Ace ventura, Mongol, Indul a bakterház

Kedvenc könyvek:

A fejedelem, A hullám, Gyűrűk ura, Terminátor,

Kedvenc TV műsorok:

Lost-eltűntek, Sons of Anarchy, Mónika show, Doctor House,

Kedvenc sportok:

Röplabda, gördeszka, foci, túrázás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg főiskolás, egyetemista
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?