Csizmadia Pálné 56 éves társkereső profilképe
Csizmadia Pálné 1. további képe
Csizmadia Pálné 2. további képe
Csizmadia Pálné 3. további képe
Csizmadia Pálné 4. további képe
Csizmadia Pálné 5. további képe

Csizmadia Pálné 56 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Csizmadia Pálné bemutatkozása, 56 éves társkereső nő, Szolnok

Kvalifikált-őszinte-becsületes-határozott-egyszerű-kedves - rendszerető-társaságot kedvelő- békés természetű hölgy vagyok. Szeretem a virágokat és a természetet a táncot a humort. A kölcsönös szimpátia és bizalom jegyében ismerkednék szolnoki lakosú férfival.

158 cm
56 éves
Szolnok

Ideális társ:

Legyen figyelmes, romantikus, kedves, becsületes, Önmagával szemben is igényes. Legyen olyan akivel mindenről lehet beszélni, akinek sértődés nélkül kimondhatok mindent. Legyen higgadt és őszinte. Legyenek építő jellegű gondolatai ami nem sértő, de segít abban, hogy olyanná váljak akit ő nagyon fog szeretni. Ne kalandozzon, és főleg ne csapjon be szép hangzatos szavakkal. Szeresse maga körül, de az életében is a rendet. Legyen megértő.

Ideális első randi:

Az első találkozáskor figyelek a hetedik érzékemre, mert létezik. Ez egy jó érzés amit a másik fél kisugárzása okoz. Ha ez meg van akkor fentebb tudok lépni egy szintet a kapcsolatban. Ha nincs akkor kár erőltetni, mert nem teljesedik ki két ember között amit mindketten keresnek.

Kedvenc zenék:

Latinos jellegű zenék, retro 80-as 90-es évek számai, és komolyzene.

Kedvenc filmek:

Kaland, romantikus és szórakoztató filmek és sorozatokat kedvelem.

Kedvenc könyvek:

Természettel kapcsolatos könyvek.

Kedvenc TV műsorok:

Változó, ami szórakoztat és kikapcsol szívesen nézem.

Kedvenc sportok:

Néha konditerem, hosszú séták, kirándulás és túrák.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.
A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?