Csizmadia Pálné 58 éves társkereső profilképe
Csizmadia Pálné 1. további képe
Csizmadia Pálné 2. további képe
Csizmadia Pálné 3. további képe
Csizmadia Pálné 4. további képe
Csizmadia Pálné 5. további képe

Csizmadia Pálné 58 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Csizmadia Pálné bemutatkozása, 58 éves társkereső nő, Szolnok

Kvalifikált-őszinte-becsületes-határozott-egyszerű-kedves - rendszerető-társaságot kedvelő- békés természetű hölgy vagyok. Szeretem a virágokat és a természetet a táncot a humort. A kölcsönös szimpátia és bizalom jegyében ismerkednék szolnoki lakosú férfival.

158 cm
58 éves
Szolnok

Ideális társ:

Legyen figyelmes, romantikus, kedves, becsületes, Önmagával szemben is igényes. Legyen olyan akivel mindenről lehet beszélni, akinek sértődés nélkül kimondhatok mindent. Legyen higgadt és őszinte. Legyenek építő jellegű gondolatai ami nem sértő, de segít abban, hogy olyanná váljak akit ő nagyon fog szeretni. Ne kalandozzon, és főleg ne csapjon be szép hangzatos szavakkal. Szeresse maga körül, de az életében is a rendet. Legyen megértő.

Ideális első randi:

Az első találkozáskor figyelek a hetedik érzékemre, mert létezik. Ez egy jó érzés amit a másik fél kisugárzása okoz. Ha ez meg van akkor fentebb tudok lépni egy szintet a kapcsolatban. Ha nincs akkor kár erőltetni, mert nem teljesedik ki két ember között amit mindketten keresnek.

Kedvenc zenék:

Latinos jellegű zenék, retro 80-as 90-es évek számai, és komolyzene.

Kedvenc filmek:

Kaland, romantikus és szórakoztató filmek és sorozatokat kedvelem.

Kedvenc könyvek:

Természettel kapcsolatos könyvek.

Kedvenc TV műsorok:

Változó, ami szórakoztat és kikapcsol szívesen nézem.

Kedvenc sportok:

Néha konditerem, hosszú séták, kirándulás és túrák.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?