henryhill 31 éves társkereső profilképe
henryhill 1. további képe
henryhill 2. további képe
henryhill 3. további képe
henryhill 4. további képe
henryhill 5. további képe
henryhill 6. további képe

henryhill 31 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

henryhill bemutatkozása, 31 éves társkereső férfi, Szolnok

Posztmodern. Szürreális. Extravagáns. Experimentális. Agnoszticista. Nihilista. Álmodozó. Chris Prospero

183 cm
31 éves
Szolnok

Ideális társ:

Egy bizonyos kisugárzást keresek. Valamit ami nagyon konkrét és nagyon elvont egyben, mely meri kifejezni magát és képes elvonatkoztatni a kategorizálástól. Általában a pillanatok az ideálisak és az önfeltárulás élménye valaki más, hasonlóval interakcióba kerülve, s így valamiféle önigazolást nyerve, de többnyire egy bizonyos kedély és kisugárzás együttese ami megfog az emberekben.

Ideális első randi:

Az ideális általában meglepetésszerű energiák ütközésén alapul, spontán és felszabadítóan álomszerű, de a gyertyafényes fürdőzés vagy épp buborékok fújása is költőien igényes vonatkozásnak tűnik, elmerengve a lét szépségeiről és rútságairól.

Kedvenc zenék:

Hammerfall, Sabaton, Phil Collins, Shania Twain, Whitesnake,

Kedvenc filmek:

Harcosok klubja, Közönséges bűnözők, Amerikai szépség, Zongoralecke

Kedvenc könyvek:

Don DeLillo: Fehér zaj Tom Wolfe: Hiúságok máglyája CM: Véres délkörök

Kedvenc TV műsorok:

On the spot, Twin Peaks, X-akták, l'art pour l'art

Kedvenc sportok:

Darts, Futás, Tenisz

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: nem
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?