henryhill 30 éves társkereső profilképe
henryhill 1. további képe
henryhill 2. további képe
henryhill 3. további képe
henryhill 4. további képe
henryhill 5. további képe
henryhill 6. további képe

henryhill 30 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

henryhill bemutatkozása, 30 éves társkereső férfi, Szolnok

Posztmodern. Szürreális. Extravagáns. Experimentális. Agnoszticista. Nihilista. Álmodozó. Chris Prospero

183 cm
30 éves
Szolnok

Ideális társ:

Egy bizonyos kisugárzást keresek. Valamit ami nagyon konkrét és nagyon elvont egyben, mely meri kifejezni magát és képes elvonatkoztatni a kategorizálástól. Általában a pillanatok az ideálisak és az önfeltárulás élménye valaki más, hasonlóval interakcióba kerülve, s így valamiféle önigazolást nyerve, de többnyire egy bizonyos kedély és kisugárzás együttese ami megfog az emberekben.

Ideális első randi:

Az ideális általában meglepetésszerű energiák ütközésén alapul, spontán és felszabadítóan álomszerű, de a gyertyafényes fürdőzés vagy épp buborékok fújása is költőien igényes vonatkozásnak tűnik, elmerengve a lét szépségeiről és rútságairól.

Kedvenc zenék:

Hammerfall, Sabaton, Phil Collins, Shania Twain, Whitesnake,

Kedvenc filmek:

Harcosok klubja, Közönséges bűnözők, Amerikai szépség, Zongoralecke

Kedvenc könyvek:

Don DeLillo: Fehér zaj Tom Wolfe: Hiúságok máglyája CM: Véres délkörök

Kedvenc TV műsorok:

On the spot, Twin Peaks, X-akták, l'art pour l'art

Kedvenc sportok:

Darts, Futás, Tenisz

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: nem
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?