Napsugaram 42 éves társkereső profilképe
Napsugaram 1. további képe
Napsugaram 2. további képe
Napsugaram 3. további képe
Napsugaram 4. további képe
Napsugaram 5. további képe

Napsugaram 42 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Napsugaram bemutatkozása, 42 éves társkereső nő, Szolnok

Egygyermekes, életvidám anyuka vagyok. Szeretem mindazt az életben, ami örömet okoz. Tartós kapcsolatot keresek, hívő ember vagyok.

165 cm
42 éves
Szolnok

Ideális társ:

nehéz megfogalmazni, mivel ezt az ember úgyis érzi. Az üdvözlendő lenne, ha az illető magasabb lenne nálam, és nem lenne ropi.... Viccesen festenék mellette. Egyébként a kedves, vidám embereket szeretem, legyen kialakult személyisége, életcélja, elképzelése magáról, a jövőjéről. És ebben legyek benne én is, a kisfiam is.

Ideális első randi:

Mindenképp olyan randit tudnék elképzelni, ahol lehet beszélgetni (nincs nagy zaj), látjuk egymás arcát (nincs nagy sötétség, füst), egyébként bárhol, ahol egymásra tudunk figyelni.

Kedvenc zenék:

rock, metal, klasszikus, jazz, ami épp a hangulatomhoz passzol

Kedvenc filmek:

Sunshine limited, Életrevalók, Büszkeség és balítélet, Csengetett,mylord?

Kedvenc könyvek:

Agatha Christie, Pál Ferenc, Rejtő Jenő

Kedvenc TV műsorok:

nincs tv-m... a Csengetett, mylord? sorozatot azért ismerem, szeretem

Kedvenc sportok:

tánc, torna, bringázás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van
 • Vallás: református

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?