peti89 33 éves társkereső profilképe
peti89 1. további képe
peti89 2. további képe
peti89 3. további képe
peti89 4. további képe
peti89 5. további képe

peti89 33 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

peti89 bemutatkozása, 33 éves társkereső férfi, Szolnok

Én nem "az Igazit" keresem "első látásra" mindenféle általam hozzáadott kompromisszum nélkül, mert "az nekem is jár"hanem azt a kedves, közvetlen és nyitott társat próbálnám megtalálni, akivel - minden kisajátítási szándék nélkül - kapcsolatunkat közösen ápolva végül igaziakká válhatunk egymásnak.

182 cm
33 éves
Szolnok

Ideális társ:

Nekem nincs kifejezetten egy bizonyos zsánerre épülő ideálom, márcsak azért sem, mert gyakori, hogy az első randin a legtöbben a valóságosnál érdekesebbnek próbálnak mutatkozni saját maguk sikeresebb értékesítésének a kedvéért. Amúgy sem szimpi ismeretlenül referenciákat támasztani egymással szemben. Ha természetes, közvetlen, van egy képe a világról, és benne önmagáról - illetve igénye a környezetével és önmagával szemben; az már több mint elég.

Ideális első randi:

Amiből egy második is lesz. : A "magamról" részben nem fért már bele, de ha csak ismerkedés vagy néhány tartalmas beszélgetés lenne az egészből, az is tök rendben van.

Kedvenc zenék:

Cseh Tamás, Korai Öröm, Black Flag, Skatalites... eléggé eklektikus.

Kedvenc filmek:

A taxisofőr, Száll a kakukk fészkére, Az ötödik pecsét, A per stb.

Kedvenc könyvek:

Orwell: 1984, Vonnegut: Az ötös számú vágóhíd, Hamvas Béla: Patmosz stb.

Kedvenc TV műsorok:

Black Mirror (BBC antológia-sorozat)

Kedvenc sportok:

Úszás, kocogás, kerékpár stb. Nagy barangoló vagyok.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: hosszú
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?