Exciter101 35 éves társkereső profilképe
Exciter101 1. további képe
Exciter101 2. további képe
Exciter101 3. további képe
Exciter101 4. további képe
Exciter101 5. további képe
Exciter101 6. további képe

Exciter101 35 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Exciter101 bemutatkozása, 35 éves társkereső férfi, Tapolca

Lássuk csak....27 éves vagyok, egyedülálló, társasági fazon. A visszajelzések szerint kedves vagyok, és jó a humorom. Zenekedvelő-és művelő, alternatív muzsika-beállítottságú, Depeche Mode-rajongó. Korban hozzám illő társam keresem, kivel minél több dologban egy hullámhosszon lennénk.

180 cm
35 éves
Tapolca

Ideális társ:

Nincsen külső ideálom igazán, mivel a szépség belülről fakad. Fontos a kisugárzás, valamint a humor, és az életvidámság. Leendő párommal minél több közös programon vennék részt. Hosszabb távon családot is alapítanék, de egyelőre nem ez az elsődleges számomra.

Ideális első randi:

Ezen még nem gondolkodtam el igazán. Ahogy a helyzet adja, de ha nagyon meg kéne válaszolni a kérdést, a helyszín lehet koncert, vízpart(akár nyüzsgő, akár csendes), vagy hangulatos Jazz-es kávézó is.

Kedvenc zenék:

Depeche Mode, Bonanza Banzai, Kraftwerk, Front 242, Zagar, Yonderboi, KFT

Kedvenc filmek:

Vissza A Jövőbe, 2012, Holnapután, Kincs Ami Nincs

Kedvenc TV műsorok:

Two Man And Half Man, Koncertek Az A38-Hajón

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: világos barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: rendszeresen
  • Alkohol: néha

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?