Nikolett0508 28 éves társkereső profilképe
Nikolett0508 1. további képe
Nikolett0508 2. további képe
Nikolett0508 3. további képe
Nikolett0508 4. további képe
Nikolett0508 5. további képe
Nikolett0508 6. további képe

Nikolett0508 28 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Nikolett0508 bemutatkozása, 28 éves társkereső nő, Tárnok

Az ideális srác kategóriában felsorolt tulajdonságokkal és érdeklődési körökkel én magam is rendelkezem, Vannak terveim és céljaim, gyermeket-gyermekeket szeretnék a megfelelő társsal. Jelenleg a munkám arról szól hogy másokon segítek. A többi legyen meglepi!

164 cm
28 éves
Tárnok

Ideális társ:

Egy önbizalommal teli, helyes, érzékeny, őszinte, érzelem gazdag, jószívű, lojális, humoros, beszédes srácot keresek. Olyat akit sok minden érdekel, nyitott a világ dolgaira, sok féle képpen el lehet tölteni vele az időt, de egy kapcsolatban a mélységet és nem a kalandot keresi. Olyasvalakit akit vonz a művészet, a színház, esetleg szeret alkotni, szereti a történelmet és a kultúrákat, kedveli a társas játékokat és filmekbe mindenevő.

Ideális első randi:

teázás, kávézás, séta, kiállítás nézés, ismerkedős társasjáték, Nem túl hosszú program elsőre

Kedvenc zenék:

Napoleon Bulvard, Vangelis

Kedvenc filmek:

Csillagoközt, Kutyaszorítóban, Schindler listája

Kedvenc könyvek:

Az alkimista, Lassie hazatér, A vörös kalóz

Kedvenc sportok:

korcsolya, görkori

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?