Csenge2006 16 éves társkereső profilképe
Csenge2006 1. további képe
Csenge2006 2. további képe
Csenge2006 3. további képe
Csenge2006 4. további képe
Csenge2006 5. további képe

Csenge2006 16 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: homoszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Csenge2006 bemutatkozása, 16 éves társkereső nő, Törökbálint

Meleg lány vagyok, 16 éves. Szeretem a musical és vígjáték filmeket, verseket írok, és sok könyvet olvasok. Egy okos, sportos, intelligens, vicces, mégis dögös lányt keresek az életembe.

160 cm
16 éves
Törökbálint

Ideális társ:

Egy okos, kedves, jószívű, odafigyelő, intelligens lányt keresek, aki szeret sportolni, de azt se bánja, ha egy napot csak úgy töltünk, hogy sorozatot, vagy filmet nézünk. Legyen sportos, dögös, és jó ízlésű.

Ideális első randi:

Elmennék enni a Burger King-be, majd elmennénk megnézni egy izgalmas filmet a moziban, majd elmegyünk sétálni, közben beszélgetünk, majd egy parkban leülünk egy padra, vagy az egyik hídról nézzük együtt a naplementét. Hazafelé menet elcseréljük a számunkat, és utána tartanánk a kapcsolatot telefonon, míg újra nem találkozunk.

Kedvenc zenék:

Take you dancing, Who's laughing now, Csillag vagy fecske, Lost on you

Kedvenc filmek:

Star Wars, Gyűrűk ura, Transformens, Bohemian Rapszódia, Mamma Mia

Kedvenc könyvek:

Két lépés távolság, A párválasztó, Helka, Twilight, Narnia, Harry Potter

Kedvenc TV műsorok:

Nagy pénzrablás, Vikings, Vezércsel, Stranger Things, Mi kis falunk

Kedvenc sportok:

balett, úszás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, de majd szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
Szingli vagy, és nem is változtatnál ezen? Nem keresel tartós kapcsolatot, de vannak szükségleteid? Ezeknek a kielégítésére találták ki az alkalmi társkeresőket, amikből akár tartós kapcsolat is kialakulhat, akárcsak egy laza partnerkapcsolat is. A lehetőségek tárháza végtelen.
Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?