Láaszló1966 56 éves társkereső profilképe
Láaszló1966 1. további képe
Láaszló1966 2. további képe
Láaszló1966 3. további képe
Láaszló1966 4. további képe
Láaszló1966 5. további képe
Láaszló1966 6. további képe

Láaszló1966 56 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: özvegy
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Láaszló1966 bemutatkozása, 56 éves társkereső férfi, Törökbálint

Egyedül élő, 56. éves, özvegy, ápolt, intelligens, egészséges férfi vagyok. Imádom a természetet, szeretek utazni, - távolság számomra nem létezik. Becsületes, tisztességes, őszinte, - érzéki ember vagyok. Rák jegyben születtem, ami szinte szó szerint jellemző rám. Gyengéd, - romantikus, sebezhető

169 cm
56 éves
Törökbálint

Ideális társ:

Rajongok az Idős, Szép korú Nőkért, mert ÉN ez vagyok. Senki véleménye nem érdekel ezzel kapcsolatban! Azt a Nagymama korban lévő NŐT keresem, akinek még vannak vágyai, aki Nőnek érzi magát, és szeretné élvezni, egy - csak " kissé " fiatalabb férfi szerelmét, - nem csak beszélgető, unalom űző partnert keres, hanem szeretné átélni a tartalmas, minőségi, finom, érzéki szeretkezés gyönyörét is. Kizárólag 60. -év feletti Hölggyel ismerkedem.

Ideális első randi:

Ahogyan TE szeretnéd. - Kérem a Hölgyeket, - aki lagzi Lajcsi, és egyébb mulatós zenék szerelmesei, - hogy NE várjanak tőlem ilyesmit, mert a világból ki lehet üldözni a mulatós zenével! Köszönöm szépen! : )

Kedvenc zenék:

50. -80. évek zenéi, - én magam is zenélek, énekelek, egy saját zenekarban

Kedvenc filmek:

Nincs igazán kedvenc filmem, és kevés időm van rá.

Kedvenc könyvek:

mert ha nincs ilyen, akkor műveletlen valaki? Nem értem!

Kedvenc TV műsorok:

Magyar televízió? Na ne!

Kedvenc sportok:

Vizi sportok, F1.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?