Láaszló1966 57 éves társkereső profilképe
Láaszló1966 1. további képe
Láaszló1966 2. további képe
Láaszló1966 3. további képe
Láaszló1966 4. további képe
Láaszló1966 5. további képe
Láaszló1966 6. további képe

Láaszló1966 57 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: özvegy
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Láaszló1966 bemutatkozása, 57 éves társkereső férfi, Törökbálint

Egyedül élő, 56. éves, özvegy, ápolt, intelligens, egészséges férfi vagyok. Imádom a természetet, szeretek utazni, - távolság számomra nem létezik. Becsületes, tisztességes, őszinte, - érzéki ember vagyok. Rák jegyben születtem, ami szinte szó szerint jellemző rám. Gyengéd, - romantikus, sebezhető

169 cm
57 éves
Törökbálint

Ideális társ:

Rajongok az Idős, Szép korú Nőkért, mert ÉN ez vagyok. Senki véleménye nem érdekel ezzel kapcsolatban! Azt a Nagymama korban lévő NŐT keresem, akinek még vannak vágyai, aki Nőnek érzi magát, és szeretné élvezni, egy - csak " kissé " fiatalabb férfi szerelmét, - nem csak beszélgető, unalom űző partnert keres, hanem szeretné átélni a tartalmas, minőségi, finom, érzéki szeretkezés gyönyörét is. Kizárólag 60. -év feletti Hölggyel ismerkedem.

Ideális első randi:

Ahogyan TE szeretnéd. - Kérem a Hölgyeket, - aki lagzi Lajcsi, és egyébb mulatós zenék szerelmesei, - hogy NE várjanak tőlem ilyesmit, mert a világból ki lehet üldözni a mulatós zenével! Köszönöm szépen! : )

Kedvenc zenék:

50. -80. évek zenéi, - én magam is zenélek, énekelek, egy saját zenekarban

Kedvenc filmek:

Nincs igazán kedvenc filmem, és kevés időm van rá.

Kedvenc könyvek:

mert ha nincs ilyen, akkor műveletlen valaki? Nem értem!

Kedvenc TV műsorok:

Magyar televízió? Na ne!

Kedvenc sportok:

Vizi sportok, F1.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Szinte halljuk, ahogy kiszakadnak a hatalmas sóhajok a hölgyek mellkasából, hiszen valóban mindenki a tökéletes pasira vágyik, mindenki keresi, és többszöri kísérlet ellenére sem adjuk fel általában a próbálkozást. Persze sokszor egyre reményvesztettebbek vagyunk, egyre nehezebben hisszük azt el, hogy valóban megtalálhatjuk az ideális férfit, aki aztán hű társunk lesz egy életen át.
Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?