Peter1977 45 éves társkereső profilképe
Peter1977 1. további képe
Peter1977 2. további képe
Peter1977 3. további képe
Peter1977 4. további képe
Peter1977 5. további képe
Peter1977 6. további képe

Peter1977 45 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Peter1977 bemutatkozása, 45 éves társkereső férfi, Törökbálint

Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, ezért elsősorban ismerkedés a célom, de ha a kémia stimmel akár komolyabb is lehet. Őszinte, egyenes, szókimondó, nehezen megnyiló, Hobbiaim: kirándulás, sportolás ( kerékpározás, futás), mozizás Nem feltétlenül a bulizásról szól az életem.

181 cm
45 éves
Törökbálint

Ideális társ:

Komoly gondolkodású (érett), rendes értékrenddel bíró, őszinte ( ne taktikázzon !!! ), önmagát adó, vidám, értelmes, csinos, szeretet kimutatni tudó,emberileg értékes, legyen kisugárzása, sportolni, kirándulni kedvelõ és földön járó. Szeressen utazni és a nyugodtabb életet szeresse. Ne kaotikus családból származzon és ne az legyen az életcélja, hogy valaki eltartsa.

Ideális első randi:

Stimmeljen az összhang és ne legyen görcsös.

Kedvenc zenék:

Napi sláger és a régi pop zenék, de mindent meghallgatok kivéve heavy

Kedvenc filmek:

Vígjáték, thriller, rajzfilm,

Kedvenc könyvek:

Nem sokat olvasom, de azon vagyok, hogy ez változon

Kedvenc TV műsorok:

Jó barátok, Rém rendes család De mostanság nincs olyan műsor ami lekötne

Kedvenc sportok:

Kerékpározás, futás, uszás (ritkán),

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?