aszor52 70 éves társkereső profilképe
aszor52 1. további képe
aszor52 2. további képe
aszor52 3. további képe
aszor52 4. további képe
aszor52 5. további képe

aszor52 70 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

aszor52 bemutatkozása, 70 éves társkereső nő, Várpalota

63 éves, elvált vagyok.Egyedül élek egy kis faluban Veszprémtől nem messze. Elég sok mindenre nyitott vagyok, érdeklődési köröm elég tág. Olyan társat szeretnék, akinek sok a szabad ideje, szeret olvasni, jó humora van és elsősorban nem az anyagiak érdeklik, hanem az ember,

156 cm
70 éves
Várpalota

Ideális társ:

Amit magamról írtam, ebben legyen sok egyezőség kettőnk között. Nekem az ivás nagyon nem tetszik, kivéve néha egy doboz sör, azért azt elviselem.

Ideális első randi:

Az első randi ne legyen túl rövid, de hosszú sem. Az alapvető emberi tulajdonságokat ebben a korban kb. 1 óra alatt is le lehet szűrni. Nincsenek nagy igényeim, de az igazmondás nagyon fontos számomra.

Kedvenc zenék:

Operák, amiből elég sok van. A könnyű műfajt is szeretem

Kedvenc filmek:

Tövismadarak, a sorozatokat nem szeretem (pl- Barátok közt,stb. életrajzok

Kedvenc könyvek:

Vivien Fabley könyvek Müller Péter könyvek híres emberekről szoló könyvek

Kedvenc TV műsorok:

Keveset nézek TV-t.

Kedvenc sportok:

nem sportok

További tulajdonságok:

  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: van, külön él
  • Dohányzás: rendszeresen
  • Alkohol: nem
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?