András23 28 éves társkereső profilképe
András23 1. további képe
András23 2. további képe
András23 3. további képe
András23 4. további képe
András23 5. további képe
András23 6. további képe

András23 28 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

András23 bemutatkozása, 28 éves társkereső férfi, Veszprém

Sziasztok! Szeretnék új embereket megismerni és talán barátokat találni. :) Magamról egy kicsit. Pincér vagyok és általában külföldön dolgozok. Szeretem az állatokat és szeretek tanulni, fejlődni nem csak szakmán belül :) Sok minden érdekel :)

185 cm
28 éves
Veszprém

Ideális társ:

Szeretnék egy olyan lányt találni aki miatt lenne értelme hazaköltözni és vele lenni. Nagyon tetszik egy lányban ha vannak tervei, ötletei, céljai az életben amikben szívesen segítenék hogy elérje azokat. Hiszen egy kapcsolatban az is fontos h egymás mellett tudjunk fejlődni. Nem kellenek kalandok.. Nekem csak egy lány kell akivel több kaland lehet minden értelemben és nem csak "az" :)

Ideális első randi:

Ideális randi? egy jó séta vagy kiülni egy pohár borral, v bármivel amit szeret, persze csak nyáron.. télen kicsit hideg lenne hozzá :D Első randin egy mozit és társait nem tartok sokra mert nem lehet így megismerni a másikat.. szval mindenképpen vmi beszélgetős program lenne az ideális :)

Kedvenc zenék:

Rap, Hip hop inkább a 90-es évek, de amúgy majdnem mindent meghallgatok :)

Kedvenc filmek:

Casino

Kedvenc könyvek:

Zárj minden ajtót, Lawrence Block sorozat

Kedvenc TV műsorok:

Ritkán tévézek

Kedvenc sportok:

kosarazás hobbi szinten, illetve edzegetek de ez még kezdő szint :D

További tulajdonságok:

  • Szemszín: kék
  • Hajszín: világos barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Dohányzás: alkalmanként
  • Alkohol: társaságban, buliban
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?