Patkolossanya 50 éves társkereső profilképe
Patkolossanya 1. további képe
Patkolossanya 2. további képe
Patkolossanya 3. további képe
Patkolossanya 4. további képe
Patkolossanya 5. további képe
Patkolossanya 6. további képe

Patkolossanya 50 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: nyilas
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Patkolossanya bemutatkozása, 50 éves társkereső férfi, Veszprém

Kedves Hölgyek! Az elkövetkezö 40 évre keresek magam mellé egy méltó társat, de mivel itt nem adtak túl sok karaktert a bemutatkozáshoz, akivel szimpatikusak leszünk egymásnak, annak szívesen bemutatkozom személyesen is.

180 cm
50 éves
Veszprém

Ideális társ:

Mindenekelőtt lélekben tudjunk egymásra hangolódni, a spiritualítás ha nem áll tőle túl távol az nagy előny nálam. Képes legyen szeretetet adni , és elfogadni azt a másiktól, az értékrendje ne legyen elrugaszkodva a valóságtól, legyen családcentrikus, tudjon főzni valamelyest, szeresse a rendet és a tisztaságot maga körül, de nem kell hogy rendmániás legyen, hisz én sem vagyok az. Kirándulós, síelős, hegymászós, valamennyire sportolós.

Ideális első randi:

Ahol nyugodtan lehet egymásra időt szakítani, sétálós beszélgetős kávézós, szóval romantikus, de bármi lehetséges ami egymás megismerését szolgálja.

Kedvenc zenék:

Havasi, Zorán, Geszti, Eros Ramazzoti, Sting, Subb Bass Master,

Kedvenc filmek:

Kosztümös történelmi jellegű, Leon a profi

Kedvenc könyvek:

A lelkünk útja, Végső valóság, Mit keresett ISTEN a nappalimban

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek tévét

Kedvenc sportok:

Most jelenleg TRX, és kettlebell, és bringa ha az idő úgy engedi

További tulajdonságok:

  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: alapfokú
  • Gyermekek: van, külön él
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?