KollerTom 44 éves társkereső profilképe
KollerTom 1. további képe
KollerTom 2. további képe
KollerTom 3. további képe
KollerTom 4. további képe
KollerTom 5. további képe

KollerTom 44 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

KollerTom bemutatkozása, 44 éves társkereső férfi, Zalaegerszeg

1562. bemutatkozás, a 934. pár keresőn. Létezem igazi vagyok, ezzel a fotóval és a többi értékkel. Csendes örökléthez keresek egy nyugodt hölgyet aki megtisztelőnek érzi a megszólítást. Aki szeretné az élet igazán mély jelentőségét megtapasztalni nem csak végig - rohanni, agyon - aggódni.

182 cm
44 éves
Zalaegerszeg

Ideális társ:

Csendes, intelligens társra vágyom tartalmas beszélgetésekhez. Szeressél olvasni TV-t viszont hanyagold ahogy én is. Intelligens vagyok társaságot kedvelő hölgyet keresek. Nem vagyok irányító típus, de van véleményem. Közös megegyezésre legyél hajlandó, inkább szövetségesként. A kommunikációban hagyatkozz a tapasztalatra sem mint az előítéletre. Tudjál elvonatkoztatni. Legyél energikus, bevállalós minden mókában egyenrangú partner.

Ideális első randi:

Az első randit megelőzi a személyes találkozás, ott dől el, hogy kamu vagy-e vagy igazi nő, illetve rólam is, hogy mennyire fedik a valóságot az itt megtalálható adatok. Nyilván ha ezután szeretnénk még találkozni és élveztük egymás társaságát akkor erre alapozva jöhet a randi időszak. Én városi sétát, cukrászdába, kávézóba beszélgetést gondoltam, vagy bowlingozást de nyitott vagyok más megoldásra is, egy zajos helyen ordibálhatunk is egymással!

Kedvenc zenék:

Mindenben a dimanikus mély hangzás pl trance-ben vagy akár salsában is.

Kedvenc filmek:

Mostanában online. Kizárva a horror, thriller ritkán vígjáték.

Kedvenc könyvek:

Minden ami belső, személyiségfejlesztés, kommunikáció, társadalomtudomány.

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek TV-t Utálom a 49x megszakított filmet. Kizökkent az élményből.

Kedvenc sportok:

Futok a munkahelyre és onnan vissza, a futás élményéért nem.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: szürke
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?