KollerTom 45 éves társkereső profilképe
KollerTom 1. további képe
KollerTom 2. további képe
KollerTom 3. további képe
KollerTom 4. további képe
KollerTom 5. további képe

KollerTom 45 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

KollerTom bemutatkozása, 45 éves társkereső férfi, Zalaegerszeg

1562. bemutatkozás, a 934. pár keresőn. Létezem igazi vagyok, ezzel a fotóval és a többi értékkel. Csendes örökléthez keresek egy nyugodt hölgyet aki megtisztelőnek érzi a megszólítást. Aki szeretné az élet igazán mély jelentőségét megtapasztalni nem csak végig - rohanni, agyon - aggódni.

182 cm
45 éves
Zalaegerszeg

Ideális társ:

Csendes, intelligens társra vágyom tartalmas beszélgetésekhez. Szeressél olvasni TV-t viszont hanyagold ahogy én is. Intelligens vagyok társaságot kedvelő hölgyet keresek. Nem vagyok irányító típus, de van véleményem. Közös megegyezésre legyél hajlandó, inkább szövetségesként. A kommunikációban hagyatkozz a tapasztalatra sem mint az előítéletre. Tudjál elvonatkoztatni. Legyél energikus, bevállalós minden mókában egyenrangú partner.

Ideális első randi:

Az első randit megelőzi a személyes találkozás, ott dől el, hogy kamu vagy-e vagy igazi nő, illetve rólam is, hogy mennyire fedik a valóságot az itt megtalálható adatok. Nyilván ha ezután szeretnénk még találkozni és élveztük egymás társaságát akkor erre alapozva jöhet a randi időszak. Én városi sétát, cukrászdába, kávézóba beszélgetést gondoltam, vagy bowlingozást de nyitott vagyok más megoldásra is, egy zajos helyen ordibálhatunk is egymással!

Kedvenc zenék:

Mindenben a dimanikus mély hangzás pl trance-ben vagy akár salsában is.

Kedvenc filmek:

Mostanában online. Kizárva a horror, thriller ritkán vígjáték.

Kedvenc könyvek:

Minden ami belső, személyiségfejlesztés, kommunikáció, társadalomtudomány.

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek TV-t Utálom a 49x megszakított filmet. Kizökkent az élményből.

Kedvenc sportok:

Futok a munkahelyre és onnan vissza, a futás élményéért nem.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: szürke
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?