Angyalhaj 64 éves társkereső profilképe
Angyalhaj 1. további képe
Angyalhaj 2. további képe
Angyalhaj 3. további képe
Angyalhaj 4. további képe
Angyalhaj 5. további képe
Angyalhaj 6. további képe

Angyalhaj 64 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Angyalhaj bemutatkozása, 64 éves társkereső nő, Eger

61 éves, egri elvált, egyedül lakó hölgy vagyok. Titkárságvezető voltam, már nem dolgozom. juhikaötvennyolckukacgmailpontcom Tudatosan élek. Nem dohányzom, alkoholt sem fogyasztok. Elvárásaim megtalálod az adatlapomon. Dohányzás, alkohol kizáró ok.

165 cm
64 éves
Eger

Ideális társ:

Ideális már ebben a 'korban' nem létezik. Fontos az egymás elfogadása. Magasság: 175-195 cm, súly: 80-100 kg, Kor: 60-70 ig. Alkohol, dohányzás kizáró ok. Egerben, /25 km-es körzetében/, vagy Budapesten egyedül, saját lakásban lakó lelki társ, amiből idővel komoly kapcsolat is kialakulhat. Saját autó előnyt jelent.

Ideális első randi:

Az idő függvényében séta, parkban padon üldögélve, egymás szemébe nézve, őszinte beszélgetés. Rossz idő esetén, egy cukrászda, vagy kávézó.

Kedvenc zenék:

Modern Talking, Elvis Presley, Fenyő Miklós, Republic, Tillinger Attila

Kedvenc filmek:

Julia Roberts - összes, Dirty Dancing, Romantikus filmek, vígjátékok

Kedvenc könyvek:

Louise L. Hay: Éld az életed

Kedvenc TV műsorok:

Romantikus filmek, vígjátékok, sorozatok - Álomhajó, Álomhotel, Klinika...

Kedvenc sportok:

Tánc

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?