Angyalhaj 66 éves társkereső profilképe
Angyalhaj 1. további képe
Angyalhaj 2. további képe
Angyalhaj 3. további képe
Angyalhaj 4. további képe
Angyalhaj 5. további képe
Angyalhaj 6. további képe

Angyalhaj 66 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Angyalhaj bemutatkozása, 66 éves társkereső nő, Eger

61 éves, egri elvált, egyedül lakó hölgy vagyok. Titkárságvezető voltam, már nem dolgozom. juhikaötvennyolckukacgmailpontcom Tudatosan élek. Nem dohányzom, alkoholt sem fogyasztok. Elvárásaim megtalálod az adatlapomon. Dohányzás, alkohol kizáró ok.

165 cm
66 éves
Eger

Ideális társ:

Ideális már ebben a 'korban' nem létezik. Fontos az egymás elfogadása. Magasság: 175-195 cm, súly: 80-100 kg, Kor: 60-70 ig. Alkohol, dohányzás kizáró ok. Egerben, /25 km-es körzetében/, vagy Budapesten egyedül, saját lakásban lakó lelki társ, amiből idővel komoly kapcsolat is kialakulhat. Saját autó előnyt jelent.

Ideális első randi:

Az idő függvényében séta, parkban padon üldögélve, egymás szemébe nézve, őszinte beszélgetés. Rossz idő esetén, egy cukrászda, vagy kávézó.

Kedvenc zenék:

Modern Talking, Elvis Presley, Fenyő Miklós, Republic, Tillinger Attila

Kedvenc filmek:

Julia Roberts - összes, Dirty Dancing, Romantikus filmek, vígjátékok

Kedvenc könyvek:

Louise L. Hay: Éld az életed

Kedvenc TV műsorok:

Romantikus filmek, vígjátékok, sorozatok - Álomhajó, Álomhotel, Klinika...

Kedvenc sportok:

Tánc

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?