goldaura33 48 éves társkereső profilképe
goldaura33 1. további képe
goldaura33 2. további képe
goldaura33 3. további képe
goldaura33 4. további képe
goldaura33 5. további képe
goldaura33 6. további képe

goldaura33 48 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

goldaura33 bemutatkozása, 48 éves társkereső férfi, Kiskunfélegyháza

Szia kedves érdeklődő! Vidám, pozitív és nyugodt személy vagyok, szeretek új emberekkel találkozni és mély beszélgetéseket folytatni. A művészet, a természet és az aktív életmód mellett a spiritualitás is fontos része az életemnek. feszóJ ólloH :)

178 cm
48 éves
Kiskunfélegyháza

Ideális társ:

Full pozitív karakter aki nem sír nem nyavajog és belevaló, de alázat van benne, na nem mások miatt, hanem saját maga iránt. Érti érzékeli a teret amely körülöttünk él tisztelettel, elfogadással egymás iránt. Arany középút. Balance.

Ideális első randi:

Anywhere anytime :) "taxisöfőr"

Kedvenc zenék:

Super Hi & Ilira - Rich In Love, Triplo Max - One Night, Socrat - Luna, :)

Kedvenc filmek:

Mátrix, Felhőatlasz, Dune, Star Trek, West World, Star Wars, Dark City

Kedvenc könyvek:

Terence McKenna-Istenek kenyere, Alan Watts-Zen, +Saját fordított könyveim.

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek TV-t, és nem vagyok foci rajongó :)

Kedvenc sportok:

Edző voltam 10 évig, tehát magam alakítom magamnak, mármint a sportot:)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, de majd szeretnék
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?