IBOLYA49 73 éves társkereső profilképe
IBOLYA49 1. további képe
IBOLYA49 2. további képe
IBOLYA49 3. további képe
IBOLYA49 4. további képe
IBOLYA49 5. további képe
IBOLYA49 6. további képe

IBOLYA49 73 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: özvegy
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

IBOLYA49 bemutatkozása, 73 éves társkereső nő, Miskolc

Optimista, romantikus alkat vagyok. Koromhoz képest fiatalabb gondolkodású, külsőmben is erre törekszem. Saját lakással és autóval rendelkezem. Sok éve egyedül élek, nagyon hiányzik egy társ, akivel együtt tölthetem a hétvégéket és az ünnepeket is! Olyat keresek, aki hasonló érdeklődési körű.

177 cm
73 éves
Miskolc

Ideális társ:

Legyen romantikus, jó humorú, ápolt. Kedveljen színházba, moziba járni, sétálni, TV-t nézni, zenét hallgatni. Az életébe én legyek a legfontosabb, másodhegedűs nem kívánok lenni! Férjhez menni nem akarok, tudjak hozzá bújni és nagyon szeretni! Min. 180 cm magas legyen és nem baj, ha mackós, igazából az ilyen férfiak a zsánereim.

Ideális első randi:

Ez időjárás függő. Jó idő esetén Tapolcán, vagy Lillafüreden egy kellemes sétával összekötve. Rossz időben egy cukrászda, vagy egyéb zárt helység.

Kedvenc zenék:

Operett, régi slágerek

Kedvenc filmek:

Krimik, romantikus, történelmi filmek.

Kedvenc TV műsorok:

Török sorozatok, Barátok közt, Jóban rosszban, színvonalas kvízműsorok

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?