BaZsu 74 éves társkereső profilképe
BaZsu 1. további képe
BaZsu 2. további képe
BaZsu 3. további képe
BaZsu 4. további képe
BaZsu 5. további képe

BaZsu 74 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

BaZsu bemutatkozása, 74 éves társkereső nő, Budapest

Életvidám, aktív még dolgozó nyugdíjas vagyok. Az értelmes kultúrprogramokat: színház, hangverseny, múzeum, kiállítások szeretem. Szeretek kirándulni, utazni. úszni, társaságba járni. Nem kedvelem az unalmas, kötekedős, de a bizalmaskodó embereket sem. Tartalmas életet várok el a környezetemtől

172 cm
74 éves
Budapest

Ideális társ:

68-75 év közötti értelmiségi, aki használja az eszét, tájékozott és szórakoztató. Alapvetően tartós kapcsolatot (nem feltétlenül összeköltözésest) keresek az egyre növekvő szabadidő közös eltöltésére.

Ideális első randi:

Beszélgetős, sétálós, egy kellemesen csendes szórakozóhelyen, vagy a szabadban. A randi célja az összeillés kérdéseinek megvitatása, távlati elképzelések egyeztetése.

Kedvenc zenék:

Minden - a komolytól a könnyűig, amely dallamos, fülbemászó.

Kedvenc filmek:

Természetfilmek, történelmi tárgyúak és művészfilmek érdekelnek.

Kedvenc könyvek:

A filmeknél leírtak.

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek TV-t.

Kedvenc sportok:

Úszni szeretek, de nem sportszerűen.

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: van, külön él
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: társaságban, buliban
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?