Ferenc67 55 éves társkereső profilképe
Ferenc67 1. további képe
Ferenc67 2. további képe
Ferenc67 3. további képe
Ferenc67 4. további képe
Ferenc67 5. további képe

Ferenc67 55 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Ferenc67 bemutatkozása, 55 éves társkereső férfi, Nagytevel

.Egymás felé nyitott közös meg egyezésen alapuló tartós kapcsolatot szeretnék.Szeretem a természetet az olvasást a jó beszélgetéseket a zenét a jó filmeket.Család centrikus vagyok.Elvégzem a házi munkát,szeretek fözni ,stb.....Többet majd késöbb. U.I.Elnézést kérek a helyes írási hibákért.

172 cm
55 éves
Nagytevel

Ideális társ:

Nincs számomra vékony vagy molett(telt) elvált esetleg hajadon vagy özvegy.Fontos a jo hangulat a kommunikácio.Tudjunk közös programokat szervezni Megbeszélni mindent ami jó,és együt leküzdeni az akadályokat.

Ideális első randi:

Semleges helyen képzelem az első találkozást.Éterem,Fagyizó-cukrázda-kávézó.Olyan hely ahol kötetlenül lehet ismerkedni beszélgetni.Fontos tudjunk elég idöt szakitani rá

Kedvenc zenék:

,Klasszikustól a Heavy Metálig széles a választék.

Kedvenc filmek:

Hair, Ben-Hur Luois Funes(filmek)a romantikustol az akciovigjátékig minden

Kedvenc könyvek:

Szépirodalom krimiken át a történelmi utleirásoséletrajzig minden

Kedvenc TV műsorok:

Maradj talpon.Természet filmek.

További tulajdonságok:

  • Szemszín: kék
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: mindig
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?