sanca 61 éves társkereső profilképe
sanca 1. további képe
sanca 2. további képe
sanca 3. további képe
sanca 4. további képe
sanca 5. további képe

sanca 61 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

sanca bemutatkozása, 61 éves társkereső férfi, Szekszárd

Az ugye látszik, hogy nem vagyok kosaras alkat.Nem kövér, de erős felépítésű vagyok. A pár kiló a leendő partneremen sem zavar, de nem tíz pár, /bocs/.Optimista , határozott, őszinte, nem milliomos vagyok.Ezt nem véletlen írtam. /ismét bocs/ A többit csak annak, aki úgy érzi, rám van szüksége oké?

168 cm
61 éves
Szekszárd

Ideális társ:

Nem fogom azt írni, hogy csak a belső számít , annyira nem vagyok pesszimista, hogy ne számítson a külső! Az az igazság, hogy én sem hiszek a hosszas levelezgetésekben, mert szerintem az első találkozáskor el dől, hogy lesz-e következő, vagy nem.. Mert ha az első pillanatban nincs meg az a bizonyos szikra, akkor kár erőlködni. Legalábbis én így gondolom. Viszont ha minden jól alakul, akkor az egyik legfontosabb szempont nálam az őszinteség .

Ideális első randi:

Ezt hadd ne én mondjam meg, én benne vagyok mindenben amitől egy kicsit megismerjük egymást. Hogy ez séta közben, vagy kávézóban, étteremben történik , az mindegy. A nem előfizetők is tudnak írni nekem!!!

Kedvenc zenék:

szinte mindenevő vagyok

Kedvenc filmek:

Keresztapa, Jason statham filmek,ghost, ügyvédes filmek

Kedvenc könyvek:

Dr vital Brasil élete, történelmi könyvek,

Kedvenc TV műsorok:

dr, csont, a mentalista, természetfilmek,

Kedvenc sportok:

szinte minden sportot szeretek

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?