zegimano 67 éves társkereső profilképe
zegimano 1. további képe
zegimano 2. további képe
zegimano 3. további képe
zegimano 4. további képe
zegimano 5. további képe

zegimano 67 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

zegimano bemutatkozása, 67 éves társkereső nő, Zalaegerszeg

Életvidám, humoros, megbízható és őszinte nő vagyok. Éltető erőm a humor. Életem során többször hibáztam, és jónéhány embert megbántottam. Sok embernek nagyon szép emlék vagyok, de akadnak olyanok is, akik nem így gondolnak rám. Tehát semmivel sem vagyok jobb vagy rosszabb másoknál.

168 cm
67 éves
Zalaegerszeg

Ideális társ:

Nem a mesében vagyunk. Csak ott van, hogy ideális. Kölcsönös kompromisszumokkal minden áthidalható. Azt a férfit keresem, akinek remek humora, nem hétköznapi egyénisége van. Akiben látok valamit: egy mosolyt, egy gesztust, aki az első pillanatban megfog. Akire nemcsak a magassága miatt tudok felnézni, aki szenvedélyesen tudja élni az életet. Nem a tökéletest keresem, mert én sem vagyok az.

Ideális első randi:

Egy séta, egy kávé és egy laza, kötetlen beszélgetés. A lényeg, hogy utána nagyon várjam a következő randit, mert ha újra látni szeretném, az már jelent valami!

Kedvenc zenék:

Queen, Il Divo, Egészséges fejbőr, Michael Bolton, Jack Savoretti

Kedvenc filmek:

Pillangó, Skandináv sorozatok, thrillerek

Kedvenc könyvek:

Moldova könyvei, bűnügyi könyvek, Egy komisz kölyök naplója

Kedvenc TV műsorok:

Ismeretterjesztő filmek, vígjátékok, Kukori és Kotkoda (-. -)

Kedvenc sportok:

Láblógatás, sakk (ha tudnék játszani), horgászat (ha lenne hozzá türelmem)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: vörös
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Kevés magányosabb életszakasz van az életünkben annál, mint amikor a házastársunk meghal, a gyerekek már kirepültek, a szomszédok és a rokonság is egyre inkább fogyatkozik. Így aztán nem csoda, hogy a szenior társkereső egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen az ember társas lény – kell mellénk valaki, akivel meg tudjuk osztani örömünket, bánatunkat, aki tompítja a nosztalgiahullámok által keltett fájdalomérzetet, és egyben jövőképet állít elénk.
Szinte halljuk, ahogy kiszakadnak a hatalmas sóhajok a hölgyek mellkasából, hiszen valóban mindenki a tökéletes pasira vágyik, mindenki keresi, és többszöri kísérlet ellenére sem adjuk fel általában a próbálkozást. Persze sokszor egyre reményvesztettebbek vagyunk, egyre nehezebben hisszük azt el, hogy valóban megtalálhatjuk az ideális férfit, aki aztán hű társunk lesz egy életen át.
Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?