Marci15 20 éves társkereső profilképe
Marci15 1. további képe
Marci15 2. további képe
Marci15 3. további képe
Marci15 4. további képe
Marci15 5. további képe
Marci15 6. további képe

Marci15 20 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Marci15 bemutatkozása, 20 éves társkereső férfi, Budapest

Üdv mindenkinek aki a profilomra tévedt! Jelenleg még tanuló vagyok. Szeretek nyelveket tanulni, csillagokat nézni, este sétálni a városban, vagy csak beülni egy csendes kávéházba olvasni, beszélgetni. Nagyon szeretek utazni, de jelenleg még csak európán belül utaztam. Köszi hogy elolvastad!

196 cm
20 éves
Budapest

Ideális társ:

Egy olyan lányt keresek, aki kreatív, elviseli az introvertált személyiségem és kihívást nyújt hogy kilépjek ebből a komfort zónámból, és nyitott megismerni az én érdeklődési köreim, persze cserébe én is megtenném ugyan ezt.

Ideális első randi:

Az egyik kedvec helyem egy belvárosi csendes kávézó, nagyon jót lehet beszélgetni ott és finom a kávéjuk is. De alapvetően szeretek meglepetés randit szervezni, senki sem ugyan olyan így mindenkinek más az ami igazán jó élményt nyújt az első randira.

Kedvenc zenék:

Ghost BC, Gorillaz és a Sabaton a kedvenc zenekaraim.

Kedvenc filmek:

Gyűrűk ura és Hobbit trilógia a kedvencem, de minden film érdekel.

Kedvenc könyvek:

The Witcher Series, Silmarillion, Tolkien és Andrzsej Sapowski könyvei

Kedvenc TV műsorok:

Rick & Morty, Game of Thrones, The Big Bang Theory Doctor Who

Kedvenc sportok:

Lovaglás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?