Meli1109 20 éves társkereső profilképe
Meli1109 1. további képe
Meli1109 2. további képe
Meli1109 3. további képe
Meli1109 4. további képe
Meli1109 5. további képe
Meli1109 6. további képe

Meli1109 20 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Meli1109 bemutatkozása, 20 éves társkereső nő, Tatabánya

Keresem magam mellé azt a társat, aki tud támogatni és akinek be tudom bizonyítani, hogy mindig mindenben mellette leszek. Nagyon őszinte vagyok ami sajnos sok embernek nem tetszik, de nem tervezek azért megváltozni, hogy jobban kedveljenek.

165 cm
20 éves
Tatabánya

Ideális társ:

Leírhatnám, hogy milyen az álmaim "szőke hercege", de a tapasztalataim azt mutatják, hogy olyan nem létezik. Szóval nekem csak annyi a fontos jelenleg, hogy legyen kiváncsi rám, érdekelje hogy vagyok és meg tudjuk beszélni a dolgainkat őszintén. Egyetlen fontos kritériumot viszont sajnos kénytelen vagyok beleírni. Ne legyél kérlek nálam 10 évvel idősebb mert a családom nem fog elfogadni.

Ideális első randi:

Soha senkivel nem randiztam még, így nálam nagyon mellélőni ebben a tekintetben nem lehet.

Kedvenc zenék:

Mindenféle zenét szívesen hallgatok.

Kedvenc filmek:

Életrevalók, The greatest showman, Harry Potter, Hullámtörők

Kedvenc könyvek:

A legtöbb vöröspöttyös és fantasy könyv, Leiner Laura könyvek, Harry Potter

Kedvenc TV műsorok:

The tonight show, The Ellen Degeneres show, Netflix

Kedvenc sportok:

Lovaglás, Forma 1, Cirkuszi artisták, Úszás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: kontaktlencse
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?