Meli1109 18 éves társkereső profilképe
Meli1109 1. további képe
Meli1109 2. további képe
Meli1109 3. további képe
Meli1109 4. további képe
Meli1109 5. további képe
Meli1109 6. további képe

Meli1109 18 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Meli1109 bemutatkozása, 18 éves társkereső nő, Tatabánya

Keresem magam mellé azt a társat, aki tud támogatni és akinek be tudom bizonyítani, hogy mindig mindenben mellette leszek. Nagyon őszinte vagyok ami sajnos sok embernek nem tetszik, de nem tervezek azért megváltozni, hogy jobban kedveljenek.

165 cm
18 éves
Tatabánya

Ideális társ:

Leírhatnám, hogy milyen az álmaim "szőke hercege", de a tapasztalataim azt mutatják, hogy olyan nem létezik. Szóval nekem csak annyi a fontos jelenleg, hogy legyen kiváncsi rám, érdekelje hogy vagyok és meg tudjuk beszélni a dolgainkat őszintén. Egyetlen fontos kritériumot viszont sajnos kénytelen vagyok beleírni. Ne legyél kérlek nálam 10 évvel idősebb mert a családom nem fog elfogadni.

Ideális első randi:

Soha senkivel nem randiztam még, így nálam nagyon mellélőni ebben a tekintetben nem lehet.

Kedvenc zenék:

Mindenféle zenét szívesen hallgatok.

Kedvenc filmek:

Életrevalók, The greatest showman, Harry Potter, Hullámtörők

Kedvenc könyvek:

A legtöbb vöröspöttyös és fantasy könyv, Leiner Laura könyvek, Harry Potter

Kedvenc TV műsorok:

The tonight show, The Ellen Degeneres show, Netflix

Kedvenc sportok:

Lovaglás, Forma 1, Cirkuszi artisták, Úszás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: kontaktlencse
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?