Ani42 43 éves társkereső profilképe
Ani42 1. további képe
Ani42 2. további képe
Ani42 3. további képe
Ani42 4. további képe
Ani42 5. további képe
Ani42 6. további képe

Ani42 43 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Ani42 bemutatkozása, 43 éves társkereső nő, Gárdony

Egyedülálló vagyok és van egy 15 éves fiam, aki velem él. Nálam alap a humor, ez nagyobb elvárás, mint bármi más. Ami érdekel? Barátság, ami vagy átalakul... vagy nem... Olyan embert keresek akivel jó együtt lenni és akinek jó velem lenni... és talán egymást akarjuk, de megértjük, hogy van másfajta

161 cm
43 éves
Gárdony

Ideális társ:

A humor az alap, ami fontos. Ha az nincs, megette a fene az egészet. Legyenek tervei, céljai. Lehessen vele jókat beszélgetni. Egy rosszabb nap után vágyjak az ölelésére. Ő is az enyémre.

Ideális első randi:

Talán maradi vagyok, de a meki nem opció. Nem kell gyertyafényes vacsora sem... Lényeg, hogy jót beszélgethessünk, ismerkedjünk, nevessünk. Szeretek sétálni utána, romantikázni vágyom.

Kedvenc zenék:

Mindenevő vagyok! Hangulattól függ mi esik éppen jól.

Kedvenc filmek:

Maffia filmek, vígjátékok...

Kedvenc könyvek:

Utolsó, amit olvastam a Szürke 50 árnyalata, de légyszi erre ne ugorj!!!

Kedvenc TV műsorok:

Már alig nézem, amolyan háttér zajnak megy, de néha rákapok egy sorira.

Kedvenc sportok:

Hetente többször. Egyelőre itthon.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?