Nalashi 23 éves társkereső profilképe
Nalashi 1. további képe
Nalashi 2. további képe
Nalashi 3. további képe
Nalashi 4. további képe
Nalashi 5. további képe

Nalashi 23 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: biszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Nalashi bemutatkozása, 23 éves társkereső nő, Szigetszentmiklós

#akifizetiasörömetazbarát Sziasztok=^-^= Azthiszem előbbi mondattal bemutatkoztam:$ Ez a nemtudomhanyadik oldal, ahol próbálkozom normális, kedves, helyes, okos, figyelmes embert találni, lehetőleg barátnőt :) Remélem sikerrel járok. Bár ismerkedni is szeretnék, főként komoly kapcsot keresek :)

163 cm
23 éves
Szigetszentmiklós

Ideális társ:

Valaki olyasfélét, aki nem csak szexuális kapcsolatot akar, olyat, aki mellettem áll, meri felvállalni azt, aki, (vagyépp ami). Egy olyasvalakit, aki kedves és okos, figyelmes és nem bukózik. Megértő és lehetőleg szép is. Valaki, aki büszke magára. :)

Ideális első randi:

Szeretek sétálni, szóval lehet róla szó, szeretem a szép helyeket(ne múzeum:$). Naplemente, hülyéskedés, kávézás, viccelődés, de kis alkoholizálásban is benne lennék:$ :) =^-^=

Kedvenc zenék:

Rock, Pop, Rap is(érzelmesebb fajta), minden ami dallamos*-* és Japán zenék

Kedvenc filmek:

Fantasy All Day, All Night~ minden mennyiségben :3 meg anime*-*

Kedvenc könyvek:

sorolhatnám:$ főleg fantasy, és young-adult könyvek :) vagy ezek keveréke><

Kedvenc TV műsorok:

Teen Wolf, Dominion, The Originals :$ de csak gépen szoktam nézni ><

Kedvenc sportok:

nyemszejetek szpojtolni >-< max sétálás és úszás :3 versenyivás:$csakvicc:D

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: van egy
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?