Selene4002 41 éves társkereső profilképe
Selene4002 1. további képe
Selene4002 2. további képe
Selene4002 3. további képe
Selene4002 4. további képe
Selene4002 5. további képe

Selene4002 41 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Selene4002 bemutatkozása, 41 éves társkereső nő, Budapest

Szeretném megtalálni azt a keresztény embert, akivel kölcsönösen boldoggá tudjuk egymást tenni. Velem ez akkor sikerülhet, ha az egyikünk Férfi, a másikunk Nő, és az utóbbi én lehetek... és mind a ketten megbecsüljük egymást. Legyen humorérzéked és légy tekintettel a másikra... Együtt legyünk 1egész

158 cm
41 éves
Budapest

Ideális társ:

Van humora, és nem ijed meg a saját árnyékától. Elintéznivalói esetén odalép és megcsinálja, kevés halogatással, mert azt én is szoktam... Képes azt kimondani és meghallani is, hogy,, kösz"- legalább néha:) Tiszteli a női nemet- na ez ritka, de nem halt ki még teljesen... (ezért írom ide... ha valaki magára ismerne:)) Igazán társként él a párjával ( tehát nem gyerekként az anyjával, és nem is olyasvalaki, aki őrködik valamiféle Rend fölött. )

Ideális első randi:

Ahol el lehet merülni a beszélgetésben: akár egy séta a városban, akár beülni egy csendesebb helyre, teázás, kávézás közben. Már a helyszínválasztásból is kiderül valami:)

Kedvenc zenék:

Lakodalmas rock csak alkohollal hallgatható de keveset iszom

Kedvenc filmek:

Az utolsó éjszaka Párizsban Gyűrűk ura Amélie csodálatos élete

Kedvenc könyvek:

P. Howard - könyvek Szabó Magda: Az ajtó Victor Hugo; Márai Sándor

Kedvenc TV műsorok:

A beszélgetős műsorok érdekelnének, bár ritkán nézek TV-t

Kedvenc sportok:

Futás A többi évszaktól függ (téli sportok, úszás, túrázás, stb)

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: ősz
  • Hajhossz: kopasz
  • Szemüveg: mindig
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: társaságban, buliban
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
A férfiak valóban annak a megtestesítői, hogy nem a szavak emberei, hiszen alapvetően is vagy feleannyi szót mondanak ki a szájukon, mint a nők, nemhogy még az érzelmeikről kelljen értekezniük. Éppen ezért egyetlen hölgynek sincs könnyű dolga, ha azt szeretné kideríteni, hogy érez iránta a randipartnere.
Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?