Cinti 25 éves társkereső profilképe
Cinti 1. további képe
Cinti 2. további képe
Cinti 3. további képe
Cinti 4. további képe
Cinti 5. további képe

Cinti 25 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Cinti bemutatkozása, 25 éves társkereső nő, Kaposvár

Aranyos lánynak tartanak! 3 tehetség kutatóban jártam nem sikerült! Pék szakmával most végzek folytatom az egészségügyiben 3 évet! Imádom a pici gyerekeket ők is engem nagyon hamar meg szeretnek! Néha kicsit gyerekles fel fogásom van persze nem áll szándékomba ! Nevetek mindenen de néha komoly!

175 cm
25 éves
Kaposvár

Ideális társ:

Szeresse a gyerekeket, Legyen élet célja ! Értsen meg minden térren! Ne legyen erő szakos! Becézgessen és ha valami rossz ébresszen rá hogy az rossz És ne nézzen le ne hidje azt hogy ő a jobb! SZERESSEN ÚGY AHOGY VAGYOK ÉS AMI ÉN VAGYOK!! HITDJE HOGY VAN ISTEN! Istenbe hidjen!!

Ideális első randi:

Séta az utcán! Egy üdítő! nem fontos annyira

Kedvenc zenék:

Pop ,mulatós magyar külföldi csak INNA, Hannah Montana, Selena Gomez,

Kedvenc filmek:

Vigjátékok. Pl: anyád apád ide jöjjön Horror . pl: Szellemekkel sutogó

Kedvenc könyvek:

Psziologiai, Jézus élete, Szerelmi könyvek

Kedvenc TV műsorok:

Amibe kis gyerek van vagy esetleh szerelmes film! Ja és sorozat vad angyal

Kedvenc sportok:

Bizigli más fujj

További tulajdonságok:

  • Végzettség: jelenleg középiskolás
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?